Уинбет

Какво е парлей? Как да го използвате при залози онлайн?


Какво е парлей? Как да го използвате при залози онлайн?
19-07-2021 09:30

Онлайн залозите се предпочитат в съвременния хазартен свят не само защото са по-удобни и достъпни, но и защото предлагат много по-голяма степен от разнообразие. В един интернет букмейкър категорично има по-голям обхват от лиги и първенства, повече събития и разбира се, повече видове залози и пазари. Да не говорим, че онлайн компаниите разполагат и с богата бонус политика и тя става все по-мащабна и печеливша за потребителите. Защото ако до скоро в най-големия международен сайт за залози можете да намерите само един бонус код Bet365, днес броят на промоциите може да достигне и двуцифрено число.

 

Опитните играчи обаче обикновено се интересуват не толкова от специалните оферти на букмейкърите в интернет, колкото от наличието на по-специфични, интересни и дори екзотични видове залози. Сред този вид залози ясно се откроява така нареченият парлей. Въпреки че в началото той бе определян основно като подходящ именно за по-опитните, популярността му през последните години го превърна и в любим залог на хората с по-ниска или краткотрайна активност в хазартната дейност. Ако не сте чували за парлей залозите, смятаме, не го подценявайте и се запознайте подробно с него в редовете по-долу.

 

Какво представлява залогът парлей?

Под парлей разбираме не един, а пакет от няколко залога. Те обаче оформят една комбинация, която се изписва именно като такава във вашия електронен фиш. Печалбата от този залог е на лице, когато всички ваши прогнози излязат верни. С други думи, всеки един от залозите, които представляват отделни части от акумулатора, трябва да се сбъднат.

 

Може би се чудите какво толкова е уникалното, интересното, но най-вече печелившото в поставянето на залог парлей. Веднага ще ви отговорим. При залозите парлей е налице пропорционално увеличаване на крайната ви печалба с всеки следващ допълнителен залог, включен в акумулатора. Колкото повече залози имате в един парлей, толкова по-драстично се покачва и евентуалният приход за вас, ако прогнозите ви се окажат правилни.

 

Как се поставя залог парлей?

Няма нищо специфично в поставянето на парлей залог. Точно както поставяне единични залози, можете да оформите и един парлей залог в своя бет слип. Това, което трябва да направите като за начало, е да имате надежден букмейкър, където да залагате, респективно да разполагате и с акаунт в него. След това, влизате в спортната секция на платформата и започвате да избирате отделните пазари, на които искате да заложите. Обикновено, това става чрез маркиране на конкретния коефициент. След това, през електронния си фиш избирате опцията за поставяне на множествени залози и започвате да избирате суми, които да заложите на всеки от избраните ви пазари. В крайна сметка, най-долу на електронния фиш ще видите и цялата сума на вашия залог, съответно и очакваната печалба от него. Разбира се, важно е да следите за уреждането на всеки един залог по отделно. В повечето случаи мачовете се играят по различно време. Ето защо вашият парлей залог ще се отрази като уреден едва с приключването на всички събития, на които сте заложили. Ако във вашия общ парлей залог има отменени мачове или залозите за тях са анулирани, те не се зачитат в крайното определяне на печалбата. Ще ги видите с променен коефициент, тоест с 1.0.палмс бет 7спорт