Златните момичета стават лице на кампанията „Яж, движи се и обичай“ на Камелия Дунавска


Златните момичета стават лице на кампанията „Яж, движи се и обичай“ на Камелия Дунавска
19-09-2022 20:14

Фестивалът по програмата "Яж, движи се и обичай" ще се проведе на 23-25 септември в новото Арт сърце в центъра на София - Топлоцентрала. Входът за всички открити уроци, програмата и състезателните игри е безплатен.
Очакват ви много изненади, интересни събития, запознанства с големите шампиони в спорта и живота, и разбира се автографи от Диамантите на България - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Мадлен Радуканова, които ще получите на книги от инициативата "Нов живот за стари книги".
Ще можете да се насладите на богата културна програма, обучения за здравословно хранене, открити уроци с много известни български спортисти и треньори, работни ателиета и лекции с известни личности, щандове за различни артикули по темата на програмата и разбира се много забавления и различни състезателни игри за малки и големи.
Културната програма е трите вечери с участието на Влади Въргала, Филип Аврамов, Емилия Радичева и танцов театър НАТФИЗ, Невена Пейкова, Дует Експоуз, Даллия, А-Групата, Латино Копелес, Караоке вечер и други.
Пълната програма можете да видите тук.

*Проект "Яж, движи се и обичай" се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2022 г. Министерство на младежта и спорта"
Договор номер: 25-00-22/15.07.2022 г.
НПИМД - ТОЗ - О - 022
147 275 лв.палмс бет 7спорт