СПРИНТ

           

           

           

           


 

Спортното списание на България

 

 

Без значение от моментната кондиция на българския спорт и футбол – разбира се, че те са главните действащи лица в СПРИНТ. Заради героите, славната история, великите победи, уникалните примери. Заради неразказаните или забравени драматични истории. В името на бъдещите шампиони и радостта от спортуването.


СПРИНТ е за всички, които са настоящето и градят идните дни на спорта – състезатели на всякаква възраст, треньори, деятели и ръководители от всякакъв калибър.

Най-важният обаче е фенът! Запалянкото, тръпнещ дори при мисълта за спираща дъха надпревара. Привърженикът, който сам е спортувал или спортува. Любознателният читател, интересуващ се от всичко за своите любимци без значение дали са шампиони или не.

СПРИНТ засища глада на истинския запалянко за интелигентни и любопитни четива, коментари, статистики, портрети, анализи. За СПРИНТ няма главни и второстепенни герои. Има безкрайно многообразие на теми за и около спорта. Разказани с уважение към всички и всичко.

СПРИНТ отстоява изконните спортни ценности със спокоен тон и в дух на феърплей. СПРИНТ не да дава ухо на грозни слухове. Не произвежда изкуствени скандали. Не сее омраза.

СПРИНТ коленичи пред истината. Представя големите имена на спорта, уважавайки великите им дела. С чувство на историчност и с уважение към фактите ще брани здравите устои на спорта в България. Няма да спестява никому грешките.

Всичко това - опитвайки се да събере във всеки брой ярка палитра от интересни спортни материали. Превръщайки списанието в колекционерско издание, което може да бъде прочетено с интерес и няколко години след излизането му.

СПРИНТ е свободната територия за размяна на мнения по спорни въпроси. Неговите страници са отворени за най-добрите пера в журналистиката. СПРИНТ е сериозно предизвикателство, което търси верните си читатели. Те истински обичат спорта. Подкрепят любимците си. Силно се нуждаят от нормалност в своето хоби. Когато ходят по стадиони и арени пеят, а не се бият. Четат вместо да обиждат.

СПРИНТ протяга ръка на спортните запалянковци, които не мразят, а подкрепят.

СПРИНТ е спортното списание, което ще ви остави без дъх!Николай Кръстев
Главен редактор

палмс бет 7спорт